fbpx

Általános korrepetálás

A weboldalamon az elsődleges fizetési mód a bankkártyás online fizetés, mellyel teljesen biztonságos és egyszerű a fizetés. A bankkártya adatok hozzám nem jutnak el, azokat a Stripe kezeli a hatályos előírásoknak megfelelően.

Ugyanakkor természetesen lehet átutalással is fizetni, ennek igényét kérem jelezzétek nekem emailben. Köszönöm! 🙂 

 

Célszerű a havi csomagot választani, ami azért olcsóbb egységár tekintetében, mert így kevesebb adminisztrációs munkám van, valamint Nektek is kényelmesebb, ha havonta csak 1x kell utalni, ahelyett, hogy minden óra előtt, hetente 1-1-et.

Fontos! Óralemondás feltételei: Tekintettel arra, hogy az oktatás az egyetlen bevételi forrásom, ebből kell fizetnem minden kiadásomat, így kénytelen vagyok bevezetni a következőket:

  • Óralemondás legkésőbb az óra előtti este 22.00ig lehetséges – persze ha hamarabb is tudják, kérem jelezzék hamarabb – , hogy én is úgy tudjak akár más diákomnak órát adni arra az idősávra/ magamnak egyéb programot szervezni.
  • Amennyiben a lemondás elmarad – vagy ezután az időpont után történik – , és a diák nem jelenik meg az órán, úgy az óra díjának teljes egészét felszámítom – az órára történő készülésem és az idősáv foglalásának ellensúlyozásaként.
  • Megjegyzés: az óra lemondása nem egyenlő a naptármeghívó elutasításával. Kérem írjatok ehelyett nekem, hogy nem lesz jó az óra, ez kb +2 perc. Köszönöm! 🙂 

Kérem csak ezen feltételek elfogadása esetén jelentkezzetek órára, köszönöm a megértést! 🙂 

 

Jelentkezés, fizetés előtt kérem mindenképpen keressetek az elérhetőségeim egyikén, hogy időpontot egyeztessünk, köszönöm! 🙂 Az email cím megtalálható az oldal láblécében. Telefonszámom pedig: 0630/910-0469

 

Ki vagyok én és miért velem készülj matekból?

Kovács Balázs vagyok, 22 éves egyetemista és szenvedélyem a matekoktatás.

98%-os matekérettségit írtam 2020-ban, ezenkívül minden matekversenyen részt vettem, és ezeken eredményesen is szerepeltem. Gimnáziumi éveim alatt havi rendszerességgel jártam tehetséggondozó matematika táborokba is, ahol versenyfeladatokkal foglalkoztunk. 

Szenvedélyem a tanítás, melyben már több, mint 3 éves tapasztalatom van. Ezalatt több, mint 80 diáknak segítettem sikeresen felkészülni a gimnáziumi felvételire, érettségire, illetve az iskolai dolgozatokra, témazárókra. Elkötelezett célom, hogy megértessem és megszerettessem Diákjaimmal a matematikát. 🙂 

Legyél Te a következő!

(A Felvételit 6. osztályosként írtam, a matekom 44/50 pontosra sikerült.)

 

Néhány volt és jelenlegi diákom véleménye

Gyakran Ismételt Kérdések

Az előzetes  betekintésre leginkább a YouTube csatornámat ajánlom (linkje elérhető a weboldal legalján a a láblécben), ott többféle felkészítő órám is elérhető ingyenesen.

 

Kimondottan ingyenes próbaórát azonban nem tartok, nem fér bele a kapacitásaimba, hogy a "rendes órák" mellett ingyenesen tanítsak, ezért a próbaóra is fizetős. Azonban azt tudom javasolni, hogy először csak 1 órát vegyenek a fenti űrlapon keresztül, kötelezettség- mentesen, és ha tetszik gyermekének az oktatási stílusom, akkor utána a 4 alkalmas havi csomaggal tudnak óránként 1.000 Ft-ot spórolni. Valamint így havonta csak 1x kell utalni, nem kell minden óra előtt.

 

Természetesen azonban már egyből is lehet a 4 alkalmas havi csomagot választani, még az eddigi kb. 80 diákom közül senkitől sem kaptam elégedetlen visszajelzést, akiket az elmúlt 2 évben tanítottam. 🙂 

 

Ezen a weboldalon csak online bankkártyás fizetésre van lehetőség. 

 

Fizetési szolgáltatónk a Stripe, mely évente több milliárd eurónyi forgalmat kezel világszerte a legmodernebb biztonsági előírásokkal összhangban.

 

Amennyiben azonban mindenképp átutalással szeretne fizetni, természetesen erre is van lehetőség, csak ez sajnos nem működik automatizáltan, több az adminisztrációs és egyéb teendőnk vele.

 

Az átutalásos fizetésért kérem keressen Facebook Messengeren, vagy pedig az oldal láblécében megadott email címen. Köszönöm 🙂

Az én óráim interaktívak, egészen mások mint az iskolai online tanórák. Ezáltal az óráim közben nagyon nehéz megnyitni a Facebookot, vagy valamilyen számítógépes játékot.

Az online oktatáshoz minden technikai feltételem adott: írótábla és megbízható internetkapcsolat is rendelkezésemre áll. Az órákhoz csupán a Zoom alkalmazás ingyenes letöltése szükséges. 

 

A lakcímre sajnos a számlázáshoz mindenképp szükségünk van.

A telefonszám és email cím pedig a kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást könnyíti meg. 

Erre az esetre a következő vált be:

Május elejétől lehetőség lesz 1-esével venni az órákat a havi csomag árán (persze egyszerre akár 2-t, 3-at is be lehet tenni a kosárba), viszont fontos, hogy csak annyi órát vegyetek, amennyire biztosan sor tud kerülni év végéig.

Visszautalásra sajnos nincs lehetőség, hiszen a bankkártyás fizetés során hozzám nem jutnak el a fizetési adatok, azokat kizárólag a Stripe/OTP SimplePay fizetési szolgáltató kezeli biztonságosan.

Ha esetleg mégis maradna kifizetett, de le nem járt óra, akkor az egyenleget át tudjuk vinni a következő tanévre.

Köszönöm a megértést, együttműködést. 🙂

 

Én is vezetek egy nyilvántartást, de mindenkit arra kérek, hogy Ti is vezessétek a befizetéseket és a megtartott órákat a biztonság kedvéért. Kérdés esetén pedig bármikor szívesen jelzem az "egyenleget".

5.000 Ft-os óradíj alatt, illetve ahol felvétel készül az óráról, ott nem tartom nyilván a részvételt, azt mindenképp ki kell fizetni - hiszen visszanézheti gyermeked az órát akkor is, ha nem tudott rajta esetleg élőben résztvenni.