fbpx

Gratulálok! Szuper döntést hoztál, amikor kérted a 12+1 ingyenes tippet! Amennyiben helyesen írtad be az email címed, nemsokára megérkezik a pdf-fájl az email fiókodba is, azonban ezt ezen az oldalon is megtalálod

Még mielőtt azonban beleveted magad a „12 + 1 Titkos tipp érettségizőknek” anyagunk átnézésébe, szeretnék figyelmedbe ajánlani néhány további fontos lépést.

1) Szeretném figyelmedbe ajánlani az érettségi felkészítésünket, akár egyéni, akár max. 3-5 fős kislétszámú csoportos online óra keretein belül. A felkészítésen átvesszük az összes témakört, ami előfordulhat az érettségin.

Jelentkezz most, mielőtt betelnek a helyek! Érdeklődés az alábbi űrlap kitöltésével:

 

2) Mindenképp csatlakozz a zárt Facebook csoportomba, ahol exkluzív tartalmakat, pl. érettségi felkészítő videókat fogsz elérni!

 

2) Amennyiben pedig szeretnéd, hogy gyermeked magabiztosan tudjon beülni a felvételi napján a vizsgaterembe, kérd a Felvételi Felkészítő Feladatgyűjteményünket E-Book formátumban most 50%-os kedvezménnyel, csupán 9.990 Ft-ért, melyhez videós szuperérthető magyarázatok is tartoznak.

2) Amennyiben pedig szeretnéd, hogy gyermeked már decemberben is hatékonyan tudjon készülni a felvételire, akkor kérd a 24 napos, matekos felvételi felkészítő kurzusunkat (8. osztályosok számára) 19.990 Ft-ért, melyhez természetesen szuperérthető videós magyarázatok is tartoznak.

 

3) Az alábbi gombra kattintva pedig eléred a gyűjteményt, használd egészséggel!

Maradt bármi kérdésed? Tedd fel nekünk és mi igyekszünk mielőbb válaszolni! 🙂