fbpx

Magabiztosan a Felvételin

Felkészítő kurzus matekból 7-8. osztályosoknak

A weboldalamon az elsődleges fizetési mód a bankkártyás online fizetés, mellyel teljesen biztonságos és egyszerű a fizetés. A bankkártya adatok hozzám nem jutnak el, azokat a Stripe kezeli a hatályos előírásoknak megfelelően.

Ugyanakkor természetesen lehet átutalással is fizetni, ennek igényét kérem jelezzétek nekem emailben. Köszönöm! 🙂 

 

Hátralévő idő a 2025-ös középiskolai felvételihez

nap
óra
perc
másodperc

Szeretnéd, ha jól sikerülne gyermekednek a Felvételi?
Szeretnéd, ha olyan gimibe kerülne, ahol motivált, jó tanulókkal van körülvéve? Ahol kibontakozhat és jó hangulatban fejlesztheti tovább tudását?

Akkor jelentkezz alább a felkészítő kurzusomra, ahol átvesszük az összes témakört, hogy a lehető legtöbb pontot szerezze gyermeked a Felvételin!

Néhány volt és jelenlegi diákom véleménye

Matek Felvételi Felkészítő

1 alkalom
HUF 9.990
 • 1x60 perc online felkészítő
 • Egy csoportban max. 8-10 diák lesz
 • 9.990 Ft/60 perc

Matek Felvételi Felkészítő

4 alkalmas, havi csomag
HUF 31.990
 • 4 db 60 perc online felkészítő
 • Heti 1 alkalom
 • Egy csoportban max. 8-10 diák lesz
 • 7.990 Ft/60 perc/fő

Matek Felvételi Felkészítő

8 alkalmas, 2 havi csomag
HUF 47.990
 • 8 db 60 perc online felkészítő
 • Heti 1 alkalom
 • Egy csoportban max. 8-10 diák lesz
 • 5.990 Ft/60 perc/fő
legnépszerűbb

Az órákon tematikusan átvesszük a témaköröket, valamint feladatsorokat oldunk meg.

Tervezett időpontok: (A változtatás jogát fenntartom – ezt azonban minden esetben előre jelzem) 

 • nyári szünetben, 2024. júl. 1-től:
  • hétfőnként 10.00-11.00
 • tanítási időben, 2024. szept. 4-től:
  • szerdánként 17.00-18.00
  • vasárnaponként 14.00-15.00
 
 

Célszerű a havi csomagot választani, ami azért olcsóbb egységár tekintetében, mert így kevesebb adminisztrációs munkám van, valamint Nektek is kényelmesebb, ha havonta csak 1x kell utalni, ahelyett, hogy minden óra előtt, hetente 1-1-et.

Fontos! Óralemondás feltételei: Tekintettel arra, hogy az oktatás az egyetlen bevételi forrásom, ebből kell fizetnem minden kiadásomat, így kénytelen vagyok bevezetni a következőket:

 • Óralemondás legkésőbb az óra előtti este 22.00ig lehetséges – persze ha hamarabb is tudják, kérem jelezzék hamarabb – , hogy én is úgy tudjak akár más diákomnak órát adni arra az idősávra/ magamnak egyéb programot szervezni.
 • Amennyiben a lemondás elmarad – vagy ezután az időpont után történik – , és a diák nem jelenik meg az órán, úgy az óra díjának teljes egészét felszámítom – az órára történő készülésem és az idősáv foglalásának ellensúlyozásaként.
 • Megjegyzés: az óra lemondása nem egyenlő a naptármeghívó elutasításával. Kérem írjatok ehelyett nekem, hogy nem lesz jó az óra, ez kb +2 perc. Köszönöm! 🙂 

Kérem csak ezen feltételek elfogadása esetén jelentkezzetek órára, köszönöm a megértést! 🙂 

 

Ki vagyok én és miért velem készülj a felvételire?

Kovács Balázs vagyok, 22 éves egyetemista és szenvedélyem a matekoktatás.

98%-os matekérettségit írtam 2020-ban, ezenkívül minden matekversenyen részt vettem, és ezeken eredményesen is szerepeltem. Gimnáziumi éveim alatt havi rendszerességgel jártam tehetséggondozó matematika táborokba is, ahol versenyfeladatokkal foglalkoztunk. 

Szenvedélyem a tanítás, melyben már több, mint 3 éves tapasztalatom van. Ezalatt több, mint 80 diáknak segítettem sikeresen felkészülni a gimnáziumi felvételire, érettségire, illetve az iskolai dolgozatokra, témazárókra. Elkötelezett célom, hogy megértessem és megszerettessem Diákjaimmal a matematikát. 🙂 

Legyél Te a következő!

(A Felvételit 6. osztályosként írtam, a matekom 44/50 pontosra sikerült.)

 

Mit nyújtok Számodra, miben tudok segíteni Neked?

Gyomorgörccsel ülsz be a sulis matekórákra? Úgy érzed, semmit sem értesz matekból? Akkor jelentkezz alább felkészítéseink egyikére, hogy segíthessek Neked a szép eredmény elérésében. A felkészítésen kifejezetten felvételi feladatsorokat, és azokra felkészítő gyakorló feladatokat oldunk meg, ez azonban az iskolai tananyaggal is átfedésben lehet, így az iskolai eredményt is tudja javítani.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Az előzetes  betekintésre leginkább a YouTube csatornámat ajánlom (linkje elérhető a weboldal legalján a a láblécben), ott többféle felkészítő órám is elérhető ingyenesen.

 

Kimondottan ingyenes próbaórát azonban nem tartok, nem fér bele a kapacitásaimba, hogy a "rendes órák" mellett ingyenesen tanítsak, ezért a próbaóra is fizetős. Azonban azt tudom javasolni, hogy először csak 1 órát vegyenek a fenti űrlapon keresztül, kötelezettség- mentesen, és ha tetszik gyermekének az oktatási stílusom, akkor utána a 4 alkalmas havi csomaggal tudnak óránként 1.000 Ft-ot spórolni. Valamint így havonta csak 1x kell utalni, nem kell minden óra előtt.

 

Természetesen azonban már egyből is lehet a 4 alkalmas havi csomagot választani, még az eddigi kb. 80 diákom közül senkitől sem kaptam elégedetlen visszajelzést, akiket az elmúlt 2 évben tanítottam. 🙂 

 

Ezen a weboldalon csak online bankkártyás fizetésre van lehetőség. 

 

Fizetési szolgáltatónk a Stripe, mely évente több milliárd eurónyi forgalmat kezel világszerte a legmodernebb biztonsági előírásokkal összhangban.

 

Amennyiben azonban mindenképp átutalással szeretne fizetni, természetesen erre is van lehetőség, csak ez sajnos nem működik automatizáltan, több az adminisztrációs és egyéb teendőnk vele.

 

Az átutalásos fizetésért kérem keressen Facebook Messengeren, vagy pedig az oldal láblécében megadott email címen. Köszönöm 🙂

Az én óráim interaktívak, egészen mások mint az iskolai online tanórák. Ezáltal az óráim közben nagyon nehéz megnyitni a Facebookot, vagy valamilyen számítógépes játékot.

Az online oktatáshoz minden technikai feltételem adott: írótábla és megbízható internetkapcsolat is rendelkezésemre áll. Az órákhoz csupán a Zoom alkalmazás ingyenes letöltése szükséges. 

 

A lakcímre sajnos a számlázáshoz mindenképp szükségünk van.

A telefonszám és email cím pedig a kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást könnyíti meg. 

Erre az esetre a következő vált be:

Május elejétől lehetőség lesz 1-esével venni az órákat a havi csomag árán (persze egyszerre akár 2-t, 3-at is be lehet tenni a kosárba), viszont fontos, hogy csak annyi órát vegyetek, amennyire biztosan sor tud kerülni év végéig.

Visszautalásra sajnos nincs lehetőség, hiszen a bankkártyás fizetés során hozzám nem jutnak el a fizetési adatok, azokat kizárólag a Stripe/OTP SimplePay fizetési szolgáltató kezeli biztonságosan.

Ha esetleg mégis maradna kifizetett, de le nem járt óra, akkor az egyenleget át tudjuk vinni a következő tanévre.

Köszönöm a megértést, együttműködést. 🙂

 

Én is vezetek egy nyilvántartást, de mindenkit arra kérek, hogy Ti is vezessétek a befizetéseket és a megtartott órákat a biztonság kedvéért. Kérdés esetén pedig bármikor szívesen jelzem az "egyenleget".

5.000 Ft-os óradíj alatt, illetve ahol felvétel készül az óráról, ott nem tartom nyilván a részvételt, azt mindenképp ki kell fizetni - hiszen visszanézheti gyermeked az órát akkor is, ha nem tudott rajta esetleg élőben résztvenni.

 

Gyakran Ismételt Kérdések 2

A tanórák minden esetben online lesznek, a Zoom alkalmazás segítségével. Így mindenkinek kényelmesebb, otthonról elérhető a felkészítő, valamint országosan, bárki tud csatlakozni.

 

Egy percig se aggódj, a tanórák visszanézhetőek egészen a felvételi időpontjáig.

Mindazonáltal arra biztatlak, hogy amikor tudsz, vegyél részt élőben az órákon, hiszen így tudsz kérdezni is, valamint sokkal jobban megmarad a tananyag, mintha csak egy videót néznél.

 

A sikeres fizetés után kapni fogsz egy emailt, benne a csatlakozáshoz szükséges Zoom linkkel, valamint egyéb, további fontos információkkal.

 

Őszintén, hány ilyen anyagot dolgoztál fel? 

Hiába érhető el az összes tananyag teljesen ingyenesen, sokszor azt tapasztalom, hogy ezek különféle okokból nem kerülnek feldolgozásra. 

Talán a legfőbb ok, az elköteleződés hiánya. Ha valamire befizetnél például fél millió forintot, mekkora eséllyel fogod végigcsinálni? Na ez az.

Árban ehhez persze a közelében sincsenek a tanóráim, kurzusaim, hogy minél többeknek tudjak hatékony segítséget nyújtani. A pénz ne legyen akadály.

 

Maradt bármi kérdésed? Akkor kattints az alábbi gombra és írd meg nekem!

Minden jog fenntartva © 2023-2024

Online Korrepetálás Budaörs 

Email: hello@onlinekorrepetalas-budaors.com