fbpx

Matek Akadémia előfizetés

Figyelem! Jelenleg csak 7. osztályosok számára elérhető! Évről-évre pedig egyre több évfolyam számára lesz elérhető a program

Gyermekednek nem erőssége a matek? Gyomorgörccsel ül be a matekórákra/ írja a matekdolgozatokat? Ennek nem muszáj így lennie, tudok segíteni! 🙂

Kedvezményes előjelentkezés: 2024. ápr. 4., 22.00-ig

nap
óra
perc
másodperc

Néhány volt és jelenlegi diákom véleménye

Előfizetés: A feltüntetett árak havi árak, és lemondásig automatikusan levonásra kerül a részvételi díj (mint pl. a Netflix, Spotify esetében)

A tanórák minden esetben online valósulnak meg, az ingyenesen telepíthető Zoom alkalmazás segítségével.

Alap csomag

Videós felkészítő
HUF 7.990/hó
 • Hetente 1 tanóra videófelvétele
 • Meghatározott témakörökön megyünk végig, de bármikor van lehetőség kérdezni is
 • Az alkalmak visszanézhetőek
 • Bármikor lehet csatlakozni, azonban célszerű minél előbb, hogy gyermekednek több ideje legyen feldolgozni az elérhető tudásanyagot
 • 1.990 Ft /hét

Pro csomag

Online tanórák
HUF 19.990/hó
 • Csoportos online órák
 • Gyermeked bármikor tud kérdezni a tanórán
 • Meghatározott témakörökön megyünk végig, de bármikor van lehetőség kérdezni is
 • Hetente 1 db 60 perces tanóra
 • Az alkalmak visszanézhetőek
 • Bármikor lehet csatlakozni, azonban célszerű minél előbb, hogy gyermekednek több ideje legyen feldolgozni az elérhető tudásanyagot

Ultra csomag

Egyéni tanórák
HUF 59.990/hó
 • Minden ami az Alap + Pro csomagokban, továbbá:
 • Egyéni online órák
 • Egyénre szabott haladás
 • Hetente 1 db 60 perces egyéni tanóra
 • Az alkalmak visszanézhetőek
 • Bármikor lehet csatlakozni, azonban célszerű minél előbb, hogy gyermekednek több ideje legyen feldolgozni az elérhető tudásanyagot

Éves fizetés: 12 hónapnyi hozzáférés, 8 hónap áráért (33% kedvezménnyel) - ennek igényét kérlek jelezd emailben

A felkészítés keretein belül tematikusan átvesszük az összes témakört, ami tananyag az iskolában, valamint gyakorló feladatokat oldunk meg.

 
 

Időpont: (a változtatás jogát fenntartom, ezt azonban minden esetben előre jelzem)

 • Szombatonként 14.00-15.00 – ha esetleg gyermeked valamikor nem ér rá, semmi gond, mert felvételről vissza tudja nézni a felkészítőt
 • első alkalom: 2024. ápr. 20., szombat 14.00-15.00
 

Online konzultációk időpontja: (ahol kérdezhet gyermeked, illetve ha esetleg nincs kérdés, akkor én adok gyakorló feladatokat, közös, interaktív gyakorlásra) – ezek már megtartásra kerültek, amennyiben személyes, online segítséget szeretnétek igénybevenni, úgy az SOS Intenzív Felvételi Felkészítőnket ajánlom, amely a Felvételi előtti hétvégén kerül megtartásra.

 • 2023. dec. 9., szombat 14-16 óra
 • 2023. dec. 16., szombat 14-16 óra, valamint
 • 2023. dec. 22., péntek 10-12 óra 
 • (A változtatás jogát fenntartjuk!)
 

Ki vagyok én és miért velem készülj a felvételire?

Kovács Balázs vagyok, 22 éves egyetemista és szenvedélyem a matekoktatás.

98%-os matekérettségit írtam 2020-ban, ezenkívül minden matekversenyen részt vettem, és ezeken eredményesen is szerepeltem. Gimnáziumi éveim alatt havi rendszerességgel jártam tehetséggondozó matematika táborokba is, ahol versenyfeladatokkal foglalkoztunk. 

Szenvedélyem a tanítás, melyben már több, mint 3 éves tapasztalatom van. Ezalatt több, mint 80 diáknak segítettem sikeresen felkészülni a gimnáziumi felvételire, érettségire, illetve az iskolai dolgozatokra, témazárókra. Elkötelezett célom, hogy megértessem és megszerettessem Diákjaimmal a matematikát. 🙂 

Legyél Te a következő!

(A Felvételit 6. osztályosként írtam, a matekom 44/50 pontosra sikerült.)

 

Mit nyújtok Számodra, miben tudok segíteni Neked?

Gyomorgörccsel ülsz be a sulis matekórákra? Úgy érzed, semmit sem értesz matekból? Akkor jelentkezz alább felkészítéseink egyikére, hogy segíthessek Neked a szép eredmény elérésében. A felkészítésen kifejezetten felvételi feladatsorokat, és azokra felkészítő gyakorló feladatokat oldunk meg, ez azonban az iskolai tananyaggal is átfedésben lehet, így az iskolai eredményt is tudja javítani.

 

A weboldalamon az elsődleges fizetési mód a bankkártyás online fizetés, mellyel teljesen biztonságos és egyszerű a fizetés. A bankkártya adatok hozzám nem jutnak el, azokat a Stripe kezeli a hatályos előírásoknak megfelelően.

Ugyanakkor természetesen lehet átutalással is fizetni, ennek igényét kérem jelezzétek nekem emailben. Köszönöm! 🙂 

 

Jelentkezés után küldök egy automatikus visszaigazoló emailt (Mindenképp helyesen add meg az email címed! Amennyiben esetleg nem érkezne meg, írj egy emailt a weboldal legalján, a láblécben olvasható email címre, köszönöm!) 🙂

A hozzáférést sikeres jelentkezés és fizetés után automatikusan küldöm a megadott email címre.

 

Válaszd ki a konstrukciót! Havi előfizetés / egyösszegű éves fizetés

Az előfizetés bármikor lemondható egyetlen kattintással

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Az előzetes  betekintésre leginkább a YouTube csatornámat ajánlom (linkje elérhető a weboldal legalján a a láblécben), ott többféle felkészítő órám is elérhető ingyenesen.

 

Kimondottan ingyenes próbaórát azonban nem tartok, nem fér bele a kapacitásaimba, hogy a "rendes órák" mellett ingyenesen tanítsak, ezért a próbaóra is fizetős. Azonban azt tudom javasolni, hogy először csak 1 órát vegyenek a fenti űrlapon keresztül, kötelezettség- mentesen, és ha tetszik gyermekének az oktatási stílusom, akkor utána a 4 alkalmas havi csomaggal tudnak óránként 1.000 Ft-ot spórolni. Valamint így havonta csak 1x kell utalni, nem kell minden óra előtt.

 

Természetesen azonban már egyből is lehet a 4 alkalmas havi csomagot választani, még az eddigi kb. 80 diákom közül senkitől sem kaptam elégedetlen visszajelzést, akiket az elmúlt 2 évben tanítottam. 🙂 

 

Ezen a weboldalon csak online bankkártyás fizetésre van lehetőség. 

 

Fizetési szolgáltatónk a Stripe, mely évente több milliárd eurónyi forgalmat kezel világszerte a legmodernebb biztonsági előírásokkal összhangban.

 

Amennyiben azonban mindenképp átutalással szeretne fizetni, természetesen erre is van lehetőség, csak ez sajnos nem működik automatizáltan, több az adminisztrációs és egyéb teendőnk vele.

 

Az átutalásos fizetésért kérem keressen Facebook Messengeren, vagy pedig az oldal láblécében megadott email címen. Köszönöm 🙂

Az én óráim interaktívak, egészen mások mint az iskolai online tanórák. Ezáltal az óráim közben nagyon nehéz megnyitni a Facebookot, vagy valamilyen számítógépes játékot.

Az online oktatáshoz minden technikai feltételem adott: írótábla és megbízható internetkapcsolat is rendelkezésemre áll. Az órákhoz csupán a Zoom alkalmazás ingyenes letöltése szükséges. 

 

A lakcímre sajnos a számlázáshoz mindenképp szükségünk van.

A telefonszám és email cím pedig a kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást könnyíti meg. 

Erre az esetre a következő vált be:

Május elejétől lehetőség lesz 1-esével venni az órákat a havi csomag árán (persze egyszerre akár 2-t, 3-at is be lehet tenni a kosárba), viszont fontos, hogy csak annyi órát vegyetek, amennyire biztosan sor tud kerülni év végéig.

Visszautalásra sajnos nincs lehetőség, hiszen a bankkártyás fizetés során hozzám nem jutnak el a fizetési adatok, azokat kizárólag a Stripe/OTP SimplePay fizetési szolgáltató kezeli biztonságosan.

Ha esetleg mégis maradna kifizetett, de le nem járt óra, akkor az egyenleget át tudjuk vinni a következő tanévre.

Köszönöm a megértést, együttműködést. 🙂

 

Én is vezetek egy nyilvántartást, de mindenkit arra kérek, hogy Ti is vezessétek a befizetéseket és a megtartott órákat a biztonság kedvéért. Kérdés esetén pedig bármikor szívesen jelzem az "egyenleget".

5.000 Ft-os óradíj alatt, illetve ahol felvétel készül az óráról, ott nem tartom nyilván a részvételt, azt mindenképp ki kell fizetni - hiszen visszanézheti gyermeked az órát akkor is, ha nem tudott rajta esetleg élőben résztvenni.

 

Gyakran Ismételt Kérdések 2

A tanórák minden esetben online lesznek, a Zoom alkalmazás segítségével. Így mindenkinek kényelmesebb, otthonról elérhető a felkészítő, valamint országosan, bárki tud csatlakozni.

 

Egy percig se aggódj, a tanórák visszanézhetőek egészen a felvételi időpontjáig.

Mindazonáltal arra biztatlak, hogy amikor tudsz, vegyél részt élőben az órákon, hiszen így tudsz kérdezni is, valamint sokkal jobban megmarad a tananyag, mintha csak egy videót néznél.

 

A sikeres fizetés után kapni fogsz egy emailt, benne a csatlakozáshoz szükséges Zoom linkkel, valamint egyéb, további fontos információkkal.

 

Őszintén, hány ilyen anyagot dolgoztál fel? 

Hiába érhető el az összes tananyag teljesen ingyenesen, sokszor azt tapasztalom, hogy ezek különféle okokból nem kerülnek feldolgozásra. 

Talán a legfőbb ok, az elköteleződés hiánya. Ha valamire befizetnél például fél millió forintot, mekkora eséllyel fogod végigcsinálni? Na ez az. Ennek persze a közelében sincsenek árban tanóráink, csomagjaink, hogy minél többeknek tudjunk hatékony segítséget nyújtani.

 

Maradt bármi kérdésed? Tedd fel nekünk és mi igyekszünk mielőbb válaszolni! 🙂